Aktuális energiák: Hétfői csillagbölcsességek

duguláselhárítás kerület

duguláselhárítás kerület

A mai és a holnapi nap kiválóan alkalmas arra, hogy az ember ráébredjen hosszú távú céljaira és arra, mi a követendő irány számára bizonyos életterületen. Ráadásul olyan irány, mely egy magasabb – isteni – minőséget képvisel. Ezt tudatosítja bennünk ez a két nap, hiszen a Mars most éri el a Nyilas csillagkép nyilának hegyét, az Al Nasi csillagot. Ez a csillag áll szimbolikusan közvetlen kapcsolatban a Tejút spirálgalaxis dobogó szívével, így egyúttal nagyon jó ez a két nap arra is, hogy az Isteni Szeretetből merítsünk, azzal feltöltekezve új erőre kapjunk! Az isteni teremtő erőkkel való feltöltekezésről is szólhat ez a két nap annak, aki tudatosan ráhangolódik. A teremtő erőink tudatos  működtetéséhez ad új erőt!

Mindez azért is fontos, mert szeptember 28-n a délutáni órákban (este 18 órától) ismét jövő teremtő energiamezőbe sétálunk bele. Ez a nyári napforduló, s az abban megszületett új korszak folytatása még mindig.  Egy újabb kiváló lehetőség az embernek arra, hogy tiszta lappal új jövőt teremtsen magának. Saját magának! Érdemes tudatosan figyelni ebben a pár órában, hogy teljesen félelem-mentes állapotban legyünk és csak a legtisztább, szívbeli álmainkra fókuszáljunk.

Szeptember 29-n Szent Mihály Napján 12 órakor arra kapunk alkalmat, hogy világosan megértsük azt, hogy tudjuk uralni életünket. A belső királyság megteremtésében ismét egy fontos pillanat.  A Hold áll együtt a Merkúrral az Oroszlán csillagaiban, így ez az óra a szeretetteljes kommunikációnak is kedvez.

Szeptember 30-n este és október 1-n hajnalban egy különleges fényű Újhold lesz az Égen. A Nap és a Hold szokásos összeölelkezésébe ezúttal ugyanis belép egy pillanatra a kedves mosolyú bölcs Jupiter is, hogy segítsen megbocsájtani a múltat (magunknak és másoknak is) és bölcs szeretettel továbblépjünk mindazon, amiben már nem lehet Fényt aratni. Segítő erő ez az Újhold ahhoz is, hogy a múlt nagy igazságaira lelkünkben ráérezve továbblépjünk mindazon rossz tulajdonságainkon, melyek a múltban nem hoztak Fényt az életünkbe!

Ha jól végezzük el a belső munkáinkat a Szűz csillagaiban, akkor ez az Újhold egyben előkészítője a hétvégében rejlő varázslatosan szép érzelmes pillanatoknak, megéléseknek.  Szombat este ugyanis a földi szerelem bolygója a Vénusz, és a mennyei szerelem bolygója a Neptunusz kerülnek lelkesítő, emelő (trigon) fényszögbe egymással, miközben a Hold szembe kerülve az Uránusszal vasárnap hajnalban az angyali Spica csillagát mozgatja meg. Váratlan érzelmi hatások érhetnek el hozzánk, akár álomban is! A Hold azt jelzi, ezek angyali hírek lesznek, érdemes hát megnyílni rájuk. Minél tisztábban éljük meg ezt az éjszakát, annál könnyebben tudjuk majd fogni, érezni a váratlan angyali üzenetet. (Utóbbi vasárnap egész nap érezhető lesz, hiszen a Hold az Angyal csillagain halad át ekkor.) Persze senki ne konkrét „sms üzenetet” várjon az angyali dimenziókból. Az ember – ha elég tiszta állapotban van – a lelkében érzi ilyenkor az angyali sugallatot vagy iránymutatást élete valamely kérdésében! Tehát ez finomhangolást igényel és lelki nyitottságot.

Különlegessé teszi a hétvége fényét, hogy a Vénusz is még éppen az Angyal csillagaiban halad, miközben emelő fényszögbe lép a Neptunusszal! A mennyei szerelem varázslatos, misztikus üzenete érkezhet Égi Testvéreink közvetítésével a jövőt illetően, vagy társunktól egy olyan szerelmes üzenet, mely szinte más dimenzióba repít minket. A művészeti és kreatív tevékenységekkel foglalkozók számára is szép napok arra, hogy magasabb dimenziókból inspiráció érkezzen az alkotáshoz – vagy a teremtéshez, mellyel új jövőt lehet írni, hiszen a Neptunusz a Vízöntő csillagkép jövő vízében halad. Az előttünk álló  hétvége mindenképpen átlagon felül érzelmes, érzéki lesz, s nem csak a kapcsolatok elmélyítésének kedvez, hanem egyben érzelmi téren felszabadulást hoz.

A Tejút szerető ölelése vesz körül minket!

Áldott őszi heteket kívánok szeretettel!

Veres Mónika
csillagtitkok

duguláselhárítás xvi kerületduguláselhárítás xv kerületnon stop duguláselhárítás,duguláselhárítás kerületduguláselhárítás xv kerület,duguláselhárítás kerület,duguláselhárítás xv kerületduguláselhárítás szigetszentmiklósduguláselhárítás érdduguláselhárítás csepelduguláselhárítás budapesten

duguláselhárítás budakeszi, duguláselhárítás vác, duguláselhárítás kerület”

duguláselhárítás kerület

  • kormosalbert
    Article By :
    Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*