Elengedés és tervezés – 2016.10.05.

duguláselhárítás kerület

duguláselhárítás iii kerület

Szerdán a Skorpió jegyében haladó Vénusz beéri a Lilith-et, amely nem mindennapi témákat hoz elő. A párkapcsolatokban az eddig szőnyeg alá söpört dolgok előkerülnek, amelyek tisztázásra szorulnak. A kapcsolatokban előforduló viták szexmegvonással (ezzel Magad is bünteted…), féltékenységi jelenetekkel, drámázással történő kezelése csak ideig-óráig hoz eredményt, a másik sarokba szorítása helyett inkább nézzünk bele ama bizonyos tükörbe! Ez az együttállás az égbolton a Mérleg csillagkép serpenyőit tartó rúdjánál jön létre; az egyensúlyteremtés akkor mehet csak végbe, ha önmagunkat is felülvizsgáljuk. Talán egy régi kapcsolatból származó sérülés hozza elő bennünk a fenti mintákat, amelyeket még nem dolgoztunk fel. A Skorpió jegy a transzformálódás jegye, így ezen káros minták átalakítását megkezdhetjük. A Vénusz és a Lilith alatt ott ragyog a Farkas, aki -rásegítve a folyamatokra- szétcincálja ezeket a lehúzó energiákat, a mellette látható bölcs Kentaur pedig a belátásra hívja fel a figyelmet.

A Mérleg Nap-Nyilas Szaturnusz szextilje segíti a józan gondolkodást és azt, hogy nézeteltérés esetén olyan megoldásokat találjunk, ami minden érintett számára megfelelő. A Nap a Szűz csillagkép Szívénél, az Auva (delta Virginis) csillagnál halad, amely merkúri-vénuszi energiákkal rendelkezik, ezért a békés megoldások keresésére kiváló lehetőségeink adódnak.

A Hold a Nyilasban halad délelőttől, vagyis a Jupiter uralma alatt áll, az égbolton a Mérleg jövőt mérő serpenyőjénél. Most tegyük mérlegre a múlt tanulságait és vázoljunk fel egy tervet hosszabb távra. A jupiteri hatás segíteni fog bennünket a bölcs döntések meghozatalában.

Áldás!

Szerző: Jurancsik Eszter

duguláselhárítás budaörs,duguláselhárítás vác,duguláselhárítás xvi kerületduguláselhárítás budaörsduguláselhárítás szentendre,duguláselhárítás zugló,duguláselhárítás dunakesziduguláselhárítás gyálmosogató duguláselhárítás,duguláselhárítás budakesziduguláselhárítás újpest

duguláselhárítás dunaharaszti, non stop duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás ii kerület, duguláselhárítás iii kerület”

duguláselhárítás gyál

  • kormosalbert
    Article By :
    Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*