Idegen üzenetek

1974. november 16.
A SETI a földönkívüli intelligencia korai úttörője, a világ legnagyobb rádióteleszkópjával, célba vesz egy 25.000 fényévre lévő csillag halmazt, hogy adást küldjön a kozmoszba. A kódolt jel bináris számjegyekből áll, a nullák és egyesek egy üzenetet alkotnak és arra tervezték, hogy tudtul adja más potenciálisan fejlett lényeknek, hogy létezünk. Ezt az űrbe küldött üzenetet, egy úgynevezett bináris kóddal kódolták, mert ez a legegyszerűbb mind közül. Figyelünk és üzenetet próbálunk küldeni az idegeneknek, mert nem tudunk róluk semmit, ezt meg kell tennünk, mert nyilvánvalóan lehetséges.

seti

Nos, itt van az üzenet, amit 1974-ben valójában elküldtünk, és ezzel elkezdtük az ABC tanítását az idegeneknek. Jó, nem az ABC-ét, hanem az egyszer egyet. Mert itt fent számok vannak, egytől tízig, de binárisan. Bárki, aki képes binárisan gondolkodni az kitalálja ezt, beleértve az idegeneket is. Jobbra itt alul van ez… ez a vicces dolog, ezek a számok, egy, hat, hét és így tovább. Ezek azoknak az elemeknek az atomszámai, amelyek a testünket alkotják, hidrogén, szén, nitrogén, oxigén és foszfor. A kódolt üzenet a DNS-ünkről is tartalmazott információt… egy emberi alakot… egy ábrát a Naprendszerünkről… és egy rádióteleszkópnak az ábráját. A SETI tudósok évtizedeken keresztül azon tűnődtek, ha a kozmikus üzenetet valaha is megkapnák, akkor válaszolnának? Aztán, közel 27 évvel később, úgy tűnik, hogy jött egy válasz.

Hampshire, Anglia. 2001. augusztus.
A chilboltoni rádió obszervatórium mellet, megjelent két gabonakör a területen. Mindkettő teljesen más volt, nem hasonlítottak az eddig találtakhoz. Mindkettő pixeles volt, ami azt jelenti, hogy amikor a földön állunk, akkor lehetetlen felismerni a gabonakört, de ha fent vagyunk a levegőben, akkor könnyen azonosíthatjuk a mintát. Az egyik gabonakör, amelyik 2001-ben jelent meg Chilboltonnál, az egy arc volt, de a másik az sokkal-sokkal érdekesebb, mert az nagyon hasonlított arra az üzenetre, amit 1974-ben elküldtünk. A kettő között alig volt észrevehető különbség. Teljesen egyformának tűntek, de amikor jobban megnéztük, a különbségek adtak egy kulcsot, ami úgy tűnt, hogy majdnem olyan, mint egy válasz. Az egyik egyértelműen az elküldött emberi ábra volt, mert amikor azt visszaküldték, az úgy nézett ki, mint egyfajta szürke idegen, nagy fejjel és kicsi testtel. A bolygók rendszere is más volt, ami arra utal, hogy ez egy másik naprendszer. És a DNS-szekvencia is más volt. Szóval ez a három dolog igazán felkeltette a figyelmemet, mert ez vagy egy zseniális átverés vagy ez valóban egy válasz üzenetet volt, amit visszaküldtek az 1970-es években elküldött eredeti SETI üzenetre.

chilbolton-2001
chilbolton-2001

Mindezek azt sugallják, hogy a gabonakör mániások és a média, valóban megkapták a választ az 1974-es areciboi üzenetre. Elfogadhatjuk ezt egy válaszként? Igen, valóban az volt. De, hogy valójában ki készítette, és mi volt a pontos célja, az rejtély marad. Néhányan úgy vélik, a válasz talán elmondja nekünk, hogy a jó úton járunk, amikor a kozmosz egyetemes nyelvén a bináris kóddal kommunikálunk. Elfogadott, hogy Gottfried Leibniz egy német matematikus, határozta meg a bináris kódot a 17. században. Viszont Leibniz azt mondta, hogy az ihletet a Ji Csingből egy 5000 éves kínai szövegből merítette, ahol egy ősi orákulumi kódot használtak az isteni útmutatás közlésére. A Ji Csing egyfajta rejtélyes, jóslatszerű feliratait, amit állítólag megfejtettek, azt főleg jóslásra használták a korai Kínában. A numerikus szimbólumokat vagy értékeket, valójában egy félig mitikus Fu Xi nevű alakhoz kötik, aki talán Kína legkorábbi legendás uralkodója volt. A Ji Csingnek a története vagy a származása igen érdekes, mert azt mondják, hogy Fu Xi ezt a tudást a túlvilági lényektől kapta. Az ősi kínai mítosz szerint, Fu Xi i.e. 3000 körül élt. A húgával ők voltak az egyedüli túlélői egy nagy árvíznek, és együtt újra benépesítették a Földet. Azt mondták, hogy egy napon amikor a Sárga-folyónál volt, egy víz sárkány megjelent neki, és még ráadásul ez a víz sárkány a nyolc trigramot is megsúgta neki. Ez a nyolc trigram a Ji Csingnek az alapja.

Ezek egy sor tört és töretlen vonalakból egy különálló bináris kódot alkotnak. Fu Xi megkapta a Ji Csing információkat, ami lényegében egy bináris kód volt. Ez lényegében bebizonyította, hogy ez az egyfajta matematikai bináris kód fogja működtetni az összes számítógépet a jövőben. Ez az, amit a földönkívülieknek más bolygókon és más galaxisokban szintén használniuk kell. Néhányan azt gyanították, hogy a bináris kódra vonatkozó ötleteket a Ji Csingből szerezték. Ez egy nagyon érdekes dolog. Különösen az a gondolat, hogy a Ji Csingnek az alapjait egy más típusú lény közölte. Vajon a Ji Csing egy földönkívüli kísérlet volt, hogy létre hozzanak egy közös kommunikációs nyelvet az emberiséggel. Lehet, hogy ez is igazolja azt az elképzelést, hogy a chilboltoni gabonakörök valóban az idegenek válasza, arra a jelre, amit a SETI 1974-ben kiküldött a kozmoszba? A földönkívüliek üzeneteket hagytak itt a Földön számunkra, hogy felfedezzük azokat több ezer év múlva, ahogy az ősi űrhajós teoretikusok állítják? Talán további nyomokat is találhatunk, ha megvizsgálunk más rejtélyes jeleket, amiket már felfedeztek sziklákba vésve, a világ minden táján.

Washington, D.C. 2014. május.
A NASA kutatói együttműködve a SETI kutatókkal, kiadtak egy kézikönyvet, amiben felsorolnak régészeket és antropológusokat, akik a földönkívüli kommunikáció bizonyítékát keresik. Ez a 330 oldalas dokumentum, melynek “A régészet, antropológia és a csillagközi kommunikáció” a címe, részletezi azokat az eszközöket és módszereket, a bináris kódon és a rádiójeleken túl, amit a tudósoknak figyelembe kéne venni, hogy azok a földönkívülieknek a közleményei. A dokumentumban különválasztják a sziklarajzokat és a faragásokat, beleértve az angliai neolitikus petroglifákat Northumberlandban. Bár a dokumentum közvetlenül nem tulajdonítja ezt a művészetet a földönkívülieknek, mégis azt javasolja, hogy hozzá lehet kötni a másvilági kommunikációhoz. Vannak petroglifák és más sziklarajzok, amik valóban nagyon hasonlítanak egymásra az egész Földön. El kell töprengeni, hogy nincs-e valamilyen párhuzam közöttük. Úgy gondolom, hogy végre jobban meg kellene nézni ezeket a jeleket és feltenni a kérdést, hogyan hozták létre és honnan?

Roswell, New Mexikó. 2004. szeptember 4.

roswell-rock3
Miközben egy szarvast követett a sivatagban, csupán 18 kilométerre a híres roswelli baleset helyszínétől, Robert Ridge rábukkant egy tárgyra, ami kilátszott a homokból, egy kicsi háromszög alakú kőre, amely teljesen egyszínű volt, és egy kör alakú minta volt a tetején, amit nem véstek a kőbe, de az valahogy kiállt belőle. Amikor először felvettem azt gondoltam, hogy milyen klassz. Miután felszálltam a teherautóra, lepucoltam és félelemmel vegyes tisztelettel néztem. Tudod… akkor, megcsíptem magam. Mi ez? Már az elején éreztem, hogy nagyon egyedi és nagyon különleges, és még mindig így érzem. A “Roswell kő,” már az ami előkerült, tudjuk, hogy nagyjából 3,5 cm vastag és 5 cm széles. A felületén aprólékosan “kivésett” háromszögek, kő körök és félholdak vannak. Robert Ridge meg van győződve, hogy ez a szimbólum egy üzenetet hívatott közvetíteni, és miután tanulmányozta a követ, felfedezett egy hátborzongató összefüggést a szimbólumok és a kő mágnesessége között. Megállapítottuk, hogy a kőnek mágneses tulajdonsága van. Egy barátom állandóan üldözött engem, és végül elhozta a saját mágnesét és azt mondta: “Itt van csináld.” Szóval megtettük és megtudtuk, hogy rendelkezik, uh… Nagyon király. De a roswelli kőnek az összes furcsa tulajdonságai közül a kutatók azt a mintát találták a legérdekesebbnek, ami kiemelkedik a felületén, mert azt Angliában is megtalálták, közel 8000 kilométerrel arrébb.

A napnak és a holdnak a mintája egy körben, ami a kövön látható az pontosan megegyezik azzal a gabonakörrel, amit 1996-ban Dél-Angliában találtak. A gabonakör nyolc évvel azelőtt jelent meg, hogy Robert Ridge felfedezte volna a roswelli követ, ez olyan tény, ami egyeseknek azt sugallja, hogy a kő egyszerűen egy ember alkotta másolat. Az egyik legjobb barátom azt mondta, hogy ez úgy néz ki, mintha egy hippi csinálta volna és kidobta azt a sivatagban. Tehát meg akartam vizsgálni. Sikerült egy 3 dimenziós CT-vel megvizsgálni a követ, és megtudtuk, hogy nem volt befestve. Ezt nem ragasztották rá a kő tetejére. Ez nem egy rátét, ez a kő része, és nincs mágnes a belsejében. Az ősi űrhajós teoretikusok is azt állítják, hogy ha valaki beugratásnak szánta ezt a követ, az nem valószínű, hogy elhagyta volna azt, félig eltemetve a sivatag közepén, ahol soha nem találnák meg. De mi győzte meg Robertet és sok más embert, hogy a kő nem egy mesterséges alkotás?

Van egy összehasonlítás, amit egy mikroszkóp alatt végeztek, a roswelli kő és egy homok fúvott másolat között. Megnéztük nagyítás alatt is. Teljesen elkápráztatott. És azt gondoltam, wow! Ez meg micsoda? Ez bebizonyította, amit eddig is hittem. Ez a véleményem. Az első kutatók egyike, aki megvizsgálta a roswelli kő és az angliai gabonakör közötti kapcsolatot, az Linda Moulton Howe oknyomozó újságíró volt. Neki az a meggyőződése, hogy a minta az egy üzenet. Ha fejlett intelligenciával van dolgunk, és azt feltételezzük, hogy az egész univerzumban, az összes naprendszerben, az összes galaxisban biztosan vannak néhányan, akkor ezeket fogjuk viszonyítási pontnak tekinteni. A holdak, a napok és az egek lennének a közös nevezők. Valamit próbáltak megtanítani nekünk embereknek a csillagászatról. A Holdnak, a Napnak és a szimbólumoknak a követése, az visszatükrözi a múltat, a jelent és a jövőt. És, hogy visszakanyarodjunk a témához, mi van azon a kövön? Nos, néhányan azt mondják, hogy az egy dátum. Egy dátum? De miért? Lehet, hogy egy üzenetet kódoltak a roswelli kő mintájába, ami rávilágít néhány jelentős fordulópontra, ami még az emberiség előtt áll

1484235_orig

Lehet, hogy a földönkívüliek a felelősek a gabonakörökért, és azt hiszem az történik, hogy valóban megalkották ezt a követ, létrehozták ezt a roswelli baleset közelében, azért, hogy rávegyenek minket, hogy feltegyük a megfelelő kérdéseket. Egy kis morzsát itt, egy kis morzsát ott és mi egyre közelebb és közelebb kerülünk az igazsághoz. Az lehetséges, hogy az a minta, ami megjelent a roswelli kövön és az angliai gabonakörben, az tulajdonképpen a földönkívüliek kísérlete, hogy kommunikáljanak az emberiséggel?

Lehet, hogy ez az üzenet megpróbál elmondani nekünk valamit a jövőnkről, és talán még az időpontot is felfedi, amikor ezek az idegen látogatók azt tervezték, hogy visszatérnek? Talán további nyomokat is találhatunk, ha megvizsgáljuk a geometriáját a világ egyik legrejtélyesebb helyének. Nazca. Peru, Ica régiója. Magasan ebben a száraz sivatagban, van egy sor pontosan meghatározható geoglifa, ami összezavarta az embereket, a modern kori, 1920-as felfedezésük óta. Ezek az úgynevezett Nazca-vonalak. Ezek a geoglifák különböző alakban és méretben jelennek meg. Egyesek állatokat ábrázolnak. Mások növényeket. Néhányuk meg úgy tűnik, hogy embereket vagy emberszerű lényeket ábrázol. Mindegyiket olyan méretben készítették, hogy csak fentről lehessen látni. Csak az égből lehet tisztán látni és értékelni, az egész területet. És a mögöttük húzódó történetek is, a mai napig egész világosan fennmaradtak. Ezt nem arra szántak, hogy látható legyen a földről, hanem csak az istenek számára, és az istenek fent lakoznak az egekben. De néhány ősi űrhajós teoretikus szerint, van egy sokkal lenyűgözőbb ábra, ami 160 kilométerre északra a Cajamarquilla síkságon fekszik.

Itt több ezer különböző méretű lyukat, sablonszerűen, mélyen beástak a hegyoldalba, amely észak-déli irányba fut, majdnem három kilométeren keresztül. Ez a titokzatos alakzat már évtizedek óta zavarba ejti a régészeket, pont úgy mint a Nazca vonalak, mert a lyukakat teljes egészében csak a magasból lehet értékelni. A perui hegyekben található, az úgynevezett “lyukszalag.” Ez az egyik legklasszabb hely az ősi űrhajós elmélet vonatkozásában, mert egy épeszű ember, az vajon végigmenne és kiásná ezt a töménytelen lyukat? Minek? Ezek hihetetlen rejtélyek, örökéletű rejtélyek. Néhányan úgy gondolják, hogy olyan, mintha valamilyen gép átgázolt volna a területen. Néhányan meg azt gondolják, hogy itt valamilyen rendszeres bányászati tevékenység folyt. Mások meg azt mondják, hogy ezek csak “amatőr régészeknek” a nyomai, akik fosztogattak mert temetőket kerestek. A magyarázatok közül egyiknek sincs értelme. Míg a lyukszalag továbbra is dacol a magyarázattal, addig néhány ősi űrhajós teoretikus úgy hiszi, ez egyfajta üzenetet képvisel. Van egy üzenet, ami szintén megtalálható egy másik helyen, 10.000 kilométerrel arrébb. Franciaország északnyugati partja. Itt, Bretagne-tól pont délre hevernek a legendás Carnac kövek. Több mint 3000 megalitikus követ helyeztek el, ami átnyúlik a vidéken, több mint három kilométeren keresztül. A carnaci megalitok Bretagne-ban egészen csodálatosak. Néhányan közülük körülbelül 10 vagy 12 méter magasak. A többszörös kő sugárutak egyenes vonalban haladnak a dombok között. Valójában senki sem jött rá, hogy pontosan mi is volt a céljuk. Mint a lyukszalag Peruban, a carnaci kövek is tovább dacolnak a magyarázattal. De az ősi űrhajós teoretikusok azt sugallják, hogy a két titokzatos helynek talán megtalálhatjuk a kulcsát, ha egymás mellé tesszük, és összehasonlítjuk őket. A lyukszalag körülbelül három kilométer hosszú, akárcsak a carnaci kövek.

Megmérték a lyukszalagnak a keresztmetszetét és egy két hely kivételével nyolc lyuk széles. A carnaci köveknél is ez volt a helyzet. A magasból nézve a két helyszínnek kísértetiesen hasonló az elrendezése. Az eszem azt súgja, hogy valamilyen kapcsolat van a franciaországi Carnac és Peru között és egy speciális kódot tettek oda nekünk, hogy megtaláljuk azt a távoli jövőben, amikor már megértjük ezeket a kódokat. Néhány ősi űrhajós teoretikus még odáig is elment, és azt sugallta, hogy a lyukszalagban talán egykor valamilyen álló totemoszlopokat tartottak, hasonlót ahhoz, amiről úgy vélik, hogy Stonehenge-ben is létezett. Azok a totemek eltűnhettek, mert eltűntették őket, mivel fából készültek. Stonehenge körül mindenfelé cölöp lyukakat találtak, és ezekbe a lyukakba cölöpöket dugtak. De idővel ezek elkorhadtak és fokozatosan szétmálltak és talán ugyanez történt Peruban a Nazca-fennsíkon lévő lyukaknál. Valóban lehet egy kapcsolat a franciaországi Carnac kövek és a perui lyukszalag között, ahogy az ősi űrhajós teoretikusok javasolják? Ha igen, akkor ez azt jelenti, hogy egy üzenetet hordoznak? Ha megnézzük a köveket Carnacnál, furcsa nyomvonalakat látunk

Ezek a nyomvonalak valójában a Pitagorasz-háromszög másolatai. De úgy tűnik, hogy ez több mint 3000 évvel ezelőtt történt, még azelőtt, hogy Pitagorasz állítólag feltalálta a Pitagorasz-háromszöget. Amit most látunk, az egy figyelemre méltó matematikai szimbolika és ezek a kódolt üzenetek azt sugallják, hogy valaki tudatni akarta velünk, hogy ez olyan technológiával épült, ami messze meghaladja azt, ami nekünk most van. Több ezer évvel ezelőtt a múltban, a földönkívüliek, akik meglátogatták a bolygónkat itt hagyták a bizonyítékokat. Tudták, hogy a távoli jövőben az emberek észre fogják venni ezeket a kő mintákat, és rájönnek, hogy ez egy magas szintű geometria. Előbb-utóbb feltesszük a kérdést, hogy talán meglátogattak minket lények a világűrből? Lehetséges, hogy ez a két ősi helyszín egyaránt egy üzenetet hordoz, amit a földönkívüliek hagytak hátra? És az volt vele a szándékuk, hogy majd egy napon az emberiség megfejti azt? Az ősi űrhajós teoretikusok azt mondják, hogy igen, és azt állítják, hogy további bizonyítékot is találtak, egy másik idegen üzenetben, amit bekódoltak a Bibliába. 1971. Anglia, London. Miután évekig tanulmányozta az ősi filozófiai tanításokat, ami a titkos egyiptomi iskolákkal volt kapcsolatos, John Michell író kiásta egy ősi kódnak a bizonyítékát. Egy számtani és mértani kódot látszólag beágyaztak az ősi Egyiptom szent szerkezeteibe, de nemcsak ezekbe, hanem a héberbe és az Új Jeruzsálem mennyei városának a terveibe is. John Michell egy titokzatos tudós volt, egy zseni volt és nagyon-nagyon termékeny író is volt. Hihetetlenül értett a Föld geometriájához és földrajzához. De John Michell mégis az Új Jeruzsálem ábrája miatt lett a leghíresebb.

Gondosan tanulmányozta az Új Jeruzsálemnek a fizikai leírását, a Jelenések 21-ből, és Michell felfedezett egy szent ábrát. A Michell-diagramnak a középpontjában a kör négyszögesítése áll, és a kör fel van osztva egyenlő szektorokra, az állatövi kerékhez hasonlóan. A mennyei város 12 kapujának a helymeghatározása, három a négyzet alakú tér mindegyik oldalán, az Izrael 12 törzsét képviseli. Ez szintén egy mértani alakzat és John Michell azt követelte, hogy a leendő, uh, hogy az Új Jeruzsálemet így kell felépíteni a jövőben. Hogy ezt az egészet bekódolták a Jelenések könyvébe, matematikai és mértani módon. A “Paradicsom dimenziói” című könyvében Michell azt állította hogy ez a szakrális geometria képviselte a világegyetem rendjét. Az ősi űrhajós teoretikusok azt sugallják, hogy ez pontosan ugyanaz a geometriai elképzelés, ami megtalálható a világ másik felén a perui Nazcában. Itt a sivatagban a sok növényi és állati ábra között, van egy olyan geometriai minta, ami úgy tűnik, hogy nagyon különbözik a többi Nazca vonaltól. Ezt a “Nap-csillag és keresztnek” hívják. A nazcai Nap-csillag ábra az egyik legérdekesebb ábrának látszik a Nazcában. Valóban, mert ez egy távoli területen, a Palpa-völgyben van, és ezt tényleg nem látja sok turista. De messze ez a legfurcsább és matematikailag a legpontosabb az összes nazcai diagram közül. A Nap-csillag és kereszt ábra egy precízen kialakított csillag sokszög, amiben két négyzet körülvesz egy tökéletes kört, és mindegyiknek ugyanaz a középpontja és átmérője. A rácshálóban több kerék van és a négyzeteken belül négyzetek.

A tervezés nemcsak az Új Jeruzsálem szent geometriáját tükrözi, hanem egy másik kapcsolatot is felkínál. Ha megnézzük, ez magától értetődően az úgynevezett “Mandala”. Vagy a “Yantra” az ókori Indiából vagy Tibetből. Mit keres egy Mandala vagy egy Yantra Peru távoli sivatagában, az nagyon érdekes. Ez egy nagyon szent szimbólum és az az elképzelés, hogy kapcsolatban áll az istenek birodalmával. Akkor tegyük fel magunknak újra a kérdést, nos, mi is volt az istenek birodalma? Nagyon érdekes megjegyezni, ha az égből nézzük, akkor ez nagyon hasonlít, nem azonos, de nagyon hasonlít, például a Borobudur templom alaprajzára. A borobuduri buddhista templom Nazcától 18.000 kilométerre nyugatra, Indonéziában található. Az alaprajza egy sor pontosan kialakított kör, egy tökéletes négyzet alakú platformon. El kell tűnődni, hogy valahogy ezeken a helyeken, ahogy az ősi űrhajós teoretikusok elméletéből is kitűnik, az emberek az ősi múltunkban nem voltak elszigetelve. Kapcsolatban álltak egymással. Végül volt egy földönkívüli kapcsolat is. Ezt valahogy, az ősök megtanították az egyik kultúrából a többinek, azok pedig felépítették ezeket az isteni városokat, az Új Jeruzsálemeket? Vagy lehet, hogy ezt valahogy nekünk adta valamilyen isteni intelligencia? Lehetséges, hogy az Új jeruzsálemi mintába, a nazcai Nap-csillag és keresztbe, a borobuduri templomba, és más mértani szerkezetekbe szerte a világon, hasonló matematikai és geometriai elveket kódoltak? Ha igen, ezek egy idegen üzenetnek a részei, ami azt jelenti, hogy nemcsak tájékoztatni akarnak minket az égi eredetünkről, hanem vezetnek minket egy új kapcsolatfelvétel irányába? Talán az a kulcs, ha megértjük a jelentőségét ennek a szent kódnak, ha megvizsgáljuk a titokzatos helyek asztrológiai együttállásait szerte a világon. Elszigetelve a Csendes-óceánon, több mint 3000 kilométerre Chile partjaitól, fekszik az egyik legtitokzatosabb hely a Földön, a Húsvét-sziget.

Ez a kis földdarab otthont ad közel 900 monolitikus kőszobornak, amit vulkanikus sziklából faragtak. 4100 kilométerre keletre, elszigetelve 2000 méter tengerszint feletti magasságban, található az inkák titokzatosan elveszett városának a romjai, az úgynevezett Machu Picchu. És 17.000 kilométerrel arrébb, a világ másik oldalán fekszik Mohendzsodáro, egy hely, ahol az ősi űrhajós teoretikusok szerint egy nukleáris robbanás történhetett a távoli múltban. Érdekes módon, amit Jim Allison kutató fedezett fel, ez a három hely egy egyenes vonalon sorakozik a Föld középpontja körül. Egészen kicsi hibaszázalékkal, de ez számos más titokzatos ősi helyszínen is keresztül fut. Van a gízai fennsík, van a Nazca, és az Angkor Wat Kambodzsában. Mindezek a rendkívül fontos, erőteljes szent helyek, egy egyenes vonal mentén épültek. Nos, ez nem lehet hiba. Ez nem lehet véletlen. A vonal áthalad továbbá az ősi sumér Ur városán, Petra romjain Jordániában, és Persepolison az ősi Perzsia fővárosán. Vannak ezek a különböző helyek, amik úgy tűnnek, hogy egyvonalban állnak, még akkor is, ha van egy szögperces eltérés, de ez egyáltalán nem egy hatalmas távolság, az adott vonalon. Az hogyan lehetséges, hogy sok nagyon fontos ősi hely szerte a világon mindegyik ezt a vonalat követi? Hogyan lehet megmagyarázni ezt az egybeesést? Ez azért bizarr, mert csak egy ember képes repülni, vagy legalábbis térképet nézni, vagy valami hasonlót csinálni.

Talán azért, mert néhány ilyen pont valójában olyan helyen volt, ahol az őseink kapcsolatba léptek a földönkívüliekkel? Kell, hogy legyen valami fontos dolog ezen helyek földrajzában és geometriájában, ami jelezte az őseinknek, hogy ezek szent földek, hogy ezek erőteljes helyek, hogy itt kell létrehozni ezeket a szent helyeket. Az ősi űrhajós teoretikusok azt mondják, hogy a földönkívüli beavatkozás bizonyítékai megtalálhatók, ha megnézzük, hogy a korai emberek hogyan hangolták össze a legfontosabb helyeiket a csillagokkal. Egyiptomban a gízai fennsíkon a három nagy piramist tökéletesen összehangolták az Orion-öv csillagaival. Az Orion-öv az két fényes csillagból és egy halványabb csillagból tevődik össze, a harmadik egy kicsit el van tolva balra. Ez pontosan az, amit a földön látunk, ahogy a két nagy piramist összehangolták a harmadik eltolt piramissal. Úgy tűnik, hogy csillagokat akartak építeni a földön, ha úgy tetszik. Szintén ezekkel a csillagokkal hangolták össze Teotihuacán ősi városát Közép-Mexikóban… a hopi falvakat az amerikai Délnyugaton… és a Thornborough Hengest, egy neolitikus tájkomplexumot Észak-Angliában. Lehet, hogy csak véletlen egybeesés, hogy olyan sok ősi kultúra az egész világon, amik feltehetően nem érintkeztek egymással, a legfontosabb helyszíneik felépítéséhez égi nyomvonalakat használtak?

Nézd, ez nem olyan dolog, amit meg lehet magyarázni, mint egy véletlen egybeesés. Itt az ideje, hogy felelősségteljesen vegyük szemügyre azt, amit valóban látunk és értünk, hogy egy világméretű, intelligens, nagyon pontos matematikai terv van, ezen minták mögött. Az az elképzelés, hogy az ősi épületek, azok nyomvonalak, amik kódolt információt hordoznak és ahol csücsülnek a bolygón, az is egy bonyolult kódnak a része, ami szintén egy lenyűgöző ötlet, az egyik, amit csak most kezdünk felismerni. Lehetséges, hogy a furcsa helyek és az ősi szent helyek beállításai valójában azt jelentette, hogy egyfajta kommunikációs formaként szolgáljanak? Talán az volt a céljuk, hogy hátrahagyjanak egy rejtett üzenetet, a jövő nemzedékei számára, hogy felfedezzék? Az ősi űrhajós teoretikusok igent mondanak és azt sugallják, hogy elrejtett másvilági üzeneteket nem csak a bolygón lehet találni, hanem az emberi testben is. A Cambridge-i Egyetem, Anglia. 1953. március. James Watson amerikai biológus és Francis Crick angol fizikus felfedezte a háromdimenziós, kettős-csavarvonal alakú DNS-t. Ez a tudományos áttörés egy hatalmas ugrás, amivel megfejthetjük az emberiség eredetének a rejtélyét. De a genetikai kódunk annyira összetettnek bizonyult, hogy Francis Crick felvetette, ez nem véletlenül alakult ki és azt is, hogy nem ezen a Földön.

Sir Francis Crick azt mondta, hogy az emberi genom az nem olyan dolog, ami véletlenszerűen alakult ki, és ezért minket valahogy speciálisan beprogramoztak a földönkívüliek, úgy tűnik, sok ezer évvel ezelőtt. Az az üzenet, hogy a DNS-ünk nem a Földről származik, az tény és a kutatásuk azt sugallja, hogy a DNS-ünk több milliárd éves, és minket valójában a csillagokból alkottak. A DNS-molekula maga a teljes Encyclopedia Britannica megfelelője, ami kiesett egy helikopterből, apróra felvágták az egyes szavakat, majd a szavak kihulltak a helikopterből, mint a konfetti, aztán mindegyik elrendeződött a megfelelő sorrendbe, ahogy kell. Ez őrület, hogy még mindig kötelező azon elmélkedni, hogy a DNS-ünk véletlenszerűen alakult ki a Földön. Lehetséges, hogy a DNS egy intelligens módon megtervezett kód? Ha igen, talán van még további információ, amit beágyaztak a genetikai állományunkba, amit a tudósoknak még meg kell találniuk? Mint egy információs molekula, azt hiszem a DNS sokkal csábítóbb, mint a rádiójel és így tovább. Ez tovább él, ez képes önállóan replikálódni, és csillagászatilag apró a hibaaránya. Így e három tulajdonsága teszi a DNS-t egy egyedülálló tárolóeszközzé. Tehát, ha szeretnél eltárolni egy titkot vagy készíteni egy jelzést, a DNS lenne a jó választás.

Lehetséges, hogy vannak olyan üzenetek, amiket valóban, közvetlenül a genetikai állományunkba véstek? Az ősi űrhajós teoretikusok azt mondják, hogy igen, és azt állítják, hogy az üzenetek darabjai bekerülhettek a DNS egyetemes szerkezetébe, amely három molekula kombináció sorozatából épül fel, amit kodonok vagy hármasok néven ismerünk. Azt mondják, hogy ez sokkal több, mint egy véletlen, hogy szintén három csillag van az Orion-övben… hogy három piramis van a gízai fennsíkon, amiket beigazítottak azokhoz a csillagokhoz… és az alapvető geometria a piramis alakú épületek mögött. Nagyon lenyűgöző adataink vannak ezzel kapcsolatban, amik pont ugyanezt mondják. A hármas számmal kezdődött a geometria építése. A DNS-molekulának is van egy mögöttes geometriája. A geometria nagyon fontos az univerzum kialakításában, és a háromszög is a hármas számra épül. A háromszög pedig minden más geometriának az építőköve. Talán majd egyszer megtanulunk néhány nagyon érdekes dolgot, és akkor pontosan megfejthetjük az üzenetet. Valóban mindenhol vannak idegen üzenetek körülöttünk, gondosan kidolgozott mintákba elrejtve, beágyazva földrajzi nyomvonalakba, sziklába vésve, amik nyomot hagytak a tájban és még a DNS-ünkbe is bekódolták? Ha igen, talán van némi jelentősége annak a ténynek, hogy még csak most kezdjük felfedezni ezeket az üzeneteket?

Dániel könyvében van egy fejezet, ami arról szól, hogy Dániel pecsételje le a héber szentírások jóslatait. Ezt akkor fogják újra kinyitni, amikor az emberi lények ide-oda rohangálnak és a tudás növekedni fog. Lehetne vitatkozni, hogy már azokban a napokban élünk, amiről Dániel írt. Nagyon sokat tudunk az ősi kultúrákról, az ősi építészetről, amibe ősi technológiát kódoltak. Az irodalomban is vannak kódok. Látjuk, hogy kódok vannak az Új Jeruzsálemi ábrában, ezenkívül a geometriában és az architektúrában. Ezeket a kódokat ránk hagyták, hosszú-hosszú idővel ezelőtt, hogy megtaláljuk a helyünket, hogy emlékezzünk, kik is vagyunk. Ez valamilyen nekünk szóló üzenet a múltból, amit csak akkor tudunk dekódolni, amikor elértünk a civilizációnak és a tudásnak egy magasabb szintjére, amikor fel tudjuk fogni mindezt? Úgy tűnik, hogy csak éppen most értünk el a tudásnak és a technológiának arra a szintjére, amikor képesek vagyunk megérteni ezeket a kódokat és meg tudjuk találni azoknak a rejtett értelmét. Lehetséges, hogy a válasz az emberiség legnagyobb kérdéseire, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt, és hová tartunk valójában, ez mind itt van körülöttünk elrejtve idegen üzenetekbe és arra vár, hogy megfejtsük? Talán az összes rejtélynek a kulcsa, egy ősi kéziratban fekszik, vagy a saját DNS-ünkben, vagy valami másban, amit még fel kell fedezni? Ha egyszer feltörjük a kódot, akkor azt találjuk, hogy a válaszok ezekre a kérdésekre, sokkal mélyebbek, mint azt valaha is képzeltük?

  • kormosalbert
    Article By :
    Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*