Jövendőmondás számokkal – számokból

Számokon keresztül megismerhetjük tulajdonságainkat és szerencsénket – ahogyan másokét is –, a műveletek pedig olyan egyszerűek, hogy saját magunk is elvégezhetjük.

A jövendőmondás eme válfajával meglepő eredményeket érhetünk el, és a matematikát kedvelők számára igazi jutalom, hogy megoldhatjuk az emberiség egyik rejtélyét.

A számok bizonyos csoportjai különböző minőséget jelölnek. A következő táblázatban bemutatottak – a tejesség igénye nélkül – csupán ízelítőt adnak, a kezdő számára azonban elegendő támpontot nyújtanak. Az ábécé minden betűjéhez tartozik egy számjegy, amelyekhez elvont jelentéstartalom kapcsolódik.

Jövendőmondás
Jövendőmondás

Az első dolog, amit meg kell kérdeznünk, mielőtt a számításokat elkezdenénk, az alany neve. A nevet írjuk le egy darab papírra, és minden egyes betű mellé írjuk oda a hozzá tartozó számot.

Vegyünk egy példát. A név Dick James Smith:

A Dick-hez tartozó számok: 4 + 9 + 3 + 10 =26
A James-hez tartozó számok:  600 + 1 + 30 + 5 + 90 = 726
A Smith-hez tartozó számok: 90 + 30 + 9 + 100 + 8 = 237

Adjuk össze a három név betűinek értékét: 26 + 726 + 237 = 989

Értelmezés: (a 989-et szétbontva) 900 = háború, ütközet, küzdelem; 90 = A gyógymód; 9 = tökéletesség, szomorúság, fájdalom, elvárás

Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy Dick James Smith veszekedős, konok természettel, optimizmussal és nem túl nagy akaraterővel megáldott férfiú, mely tulajdonságok valószínűleg bajt, veszteséget és boldogtalanságot hoznak majd rá.

Amennyiben a név betűinek összege meghaladja az 1390-et, az első számjegyet el kell hagynunk, mint például a Jonathan Christine Whiting név esetében (összesen: 2665, amelyből tehát elvesszük az első számjegyet, és így marad 665 – 600 = tökéletesség, 60 = özvegység, 5= csillagok, boldogság, kegy, házasság.

Számokon keresztül megismerhetjük tulajdonságainkat és szerencsénket – ahogyan másokét is –, a műveletek pedig olyan egyszerűek, hogy saját magunk is elvégezhetjük.

Az elemzés az ő esetében azt mutatja, hogy Johannah Christine Whiting élete a boldogság és a szomorúság keveréke lesz, ez utóbbit azonban bátran és nyugodtan fogja viselni. Tisztessége és karakterének vonzó tulajdonságai minden bizonnyal sok barátságot és szeretetet hoznak majd életébe.

A jós saját neve felfedi a módszer alapvető igazságait, a történelemből vett hírességek nevének elemzése pedig megmutatja azokat a megkülönböztető jegeket, amelyek oly hitelessé tették őket.

Ismerjük meg saját szerencseszámunkat!

Tegyük fel, hogy 1971. június 16-án született.
Először a születési napot vesszük =16
Majd összeadjuk a két számjegyet (1 +6) = 7
Június a hatodik hónap, tehát hozzáadunk 6-ot = 6
Ezután az évet is hozzáadjuk = 1971
A végeredmény: 1984  (adjuk össze a kapott számot: 1 + 9 + 8 + 4 =22, majd az így kapott 22-öt (2 + 2 = 4)

A 4-es szám, illetve bármely szám, amiben előfordul, valamint az összes néggyel osztható szám, de különösen a 40 – elsősorban a 0-nak köszönhetően, amely minden előtte álló számjeget megerősít – szerencsét fog hozni.

Ha 4-es számú számban él vagy olyan buszra, vonatra száll fel, melynek jelzésében benne van a 4-es vagy annak többszöröse, az boldogságot, örömteli vidám utazást és szerencsével kecsegtető változásokat jelez. Mivel a hét negyedik napja a szerda, ez a nap is szerencsés lesz. Az év negyedik hónapja az április,amely különösen akkor tekinthető szerencsésnek, ha a születési napja is a negyedik napra esik. (A többi számmal is hasonló a helyzet.)

Forrás: Sors és Szerencse c. könyv

Forrás http://www.astronet.hu/

  • kormosalbert
    Article By :
    Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*