Mihály arkangyal fontos üzenete péntekre

duguláselhárítás kerület

duguláselhárítás iii kerület

Emlékezz igazi önvalódra!

“Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.”

„Teremtőd a saját képére és hasonlatosságára alkotott, ezért valamennyi tulajdonsága testet ölt benned. A benned ragyogó isteni fény tiszta, az igazságban tündököl, és nincs az a tévedés, amely érvényteleníthetné Isten tökéletes alkotását. Ne félj a hatalmadtól, a nagyszerűségedtől vagy a bölcsességedtől. Azzal ösztönzöl másokat, ha sikerrel boldogulsz az életben, és nagyobb összhangot alakítasz ki az érdeklődési köröddel. Használd az erődet! Legyél nagyszerű! Ez az igazi önvalód!”

Mihály neve azt jelenti: ‘aki Istenhez hasonlatos’, ugyanis a Tetemtő fenséges szeretete, ereje, hatalma és rendíthetetlen hite sugárzik belőle. Hozzá folyamodván, saját hasonló tulajdonságaink erősödnek fel. Kérjük, hogy látogasson meg álmunkban, és távolítsa el a félelmet a szívünkből, amely gátolja, hogy kiteljesíthessük és megélhessük szellemi ajándékainkat és értékes vonásainkat. Főleg az álomvilágban tud hatékonyan együttműködni velünk, hiszen ilyenkor nyitottabbak vagyunk a befogadásra.

duguláselhárítás gödöllő,duguláselhárítás budapest,duguláselhárítás dunakesziduguláselhárítás budakesziduguláselhárítás kerület,duguláselhárítás iii kerületnon stop duguláselhárítás budapestduguláselhárítás zuglóduguláselhárítás xxii kerületduguláselhárítás zugló,duguláselhárítás dunakeszi,

duguláselhárítás szigetszentmiklós, duguláselhárítás ii kerület, duguláselhárítás zugló, duguláselhárítás budaörs”

duguláselhárítás xi kerület

  • kormosalbert
    Article By :
    Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

One thought on “Mihály arkangyal fontos üzenete péntekre

  1. Hálásan köszönöm a véleményt és a megerősítést A hirdetésre válaszolom, hogy a DIANETIKA c. könyvet megrendeltem karácsonyra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*