Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője

duguláselhárítás zugló

duguláselhárítás kerület

Casciai Szent Rita (1381-1447), a lehetetlennek tűnő kívánságok beteljesítője, “Umbria Gyöngye” Olaszország egyik legismertebb szentje. Roccaporenában született. Szülei éveken át imádkoztak érkezéséért, születését égi hang jelezte. A hang azt kérte, hogy nevezzék a kislányt Ritának, vagyis igazgyöngynek.

Már gyermekkorában csodás jelek kísérték. Arcát csecsemőkorában méhek lepték el, de egy sem csípte meg. Ritában igen korán felébredt a vágy, hogy Krisztust szolgálja.

duguláselhárítás veresegyház, duguláselhárítás budapest, duguláselhárítás iii kerület, duguláselhárítás kerület

SZENT RITA, A LEHETETLEN KÍVÁNSÁGOK TELJESÍTŐJE

Szerény körülmények között, szeretetteljes légkörben nőtt fel és igazi vallásos nevelésben részesült. Szülei egy helybéli zsoldos katonához adták férjhez. Rita, bár Krisztus „menyasszonyaként” képzelte el jövőjét, hamar belátta, hogy az Úrnak másféle szándékai vannak vele. Házasságuk alatt férjéből előtört durva, hatalmaskodó természete. A szelíd Ritát verte, bántalmazta, és dorbézoló életet élt. Rita rendelkezett azzal a képességgel, hogy szüntelen példamutatásával alakítsa a környezetében élő durva és önző embereket.

Férjétől mindent eltűrt és úgy élt, mint egy apáca: imádkozott, böjtölt, áldozatokat vállalt, és segített ahol csak lehetett.

Úgy tartják róla, hogy nincs olyan kívánság, olyan helyzet, amiben ne tudna közbenjárni, amit ne tudna megoldani.

Csodák a kolostorban

Amikor Rita egyedül maradt, vagyonát szétosztotta, és szeretett volna belépni az Ágoston –rendiek közé apácának. Bár nem akarták jóváhagyni, hogy felvételt nyerjen a rendbe, a számtalan csodás esemény hatására ez megtörténhetett. Titokzatos módon, a zárt ajtók ellenére, a kulcsokat őrző rendfőnök megdöbbenésére, Rita a kolostoron belül találta magát, sőt, hirtelen maguktól szólaltak meg a harangok, és kizöldült egy elszáradtnak hitt szőlőtő.

Néhány évvel halála után tűzvész volt a kolostorban, fából készült koporsója porrá égett, de Rita testét sem a tűz, sem az oszlás nem érintette. Testét a casciai Szent Rita templomban őrzik.

Számára nincs lehetetlen

Úgy tartják, hogy semmi sem lehetetlen a számára. Képes minden kívánságot teljesíteni. Közbenjárására megszállottak és betegek gyógyultak meg. Közbenjárását a mai napig emberek milliói kérik.

Imádság Szent Ritához

Szent Rita Istentől csodákkal kitüntetett!

Te ritka kegyelemben részesültél, hogy kétségbeejtő helyzetekben különös szószóló légy. Erős bizalommal térdelek előtted, könyörülő szeretetedre hivatkozva, hogy segítségedet kérjem jelen nagy szükségemben. (Röviden ismertessük helyzetünket). Légy részvéttel irántam. Imámat vidd Isten trónusa elé és buzgó közbenjárásod által nyerj meghallgatást kérésemben.  Ó, Szent Rita segíts, hogy buzgó imám meghallgatást nyerjen. Egész életemben hirdetni fogom jóságodat!

duguláselhárítás gödöllő, csatorna duguláselhárítás, duguláselhárítás budapest

SZENT RITA, A LEHETETLEN KÍVÁNSÁGOK TELJESÍTŐJE

Ámen.

Bátran kérjétek Ti is a segítségét!

duguláselhárítás gyál, duguláselhárítás zugló, duguláselhárítás ii kerület, duguláselhárítás iii kerület”

non stop duguláselhárítás budapest

 • kormosalbert
  Article By :
  Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

 • misi Mihály arkangyal vasárnapi üzenete

  duguláselhárítás budapesten duguláselhárítás biatorbágy Életünkben az anya, az anyaság és általában a nőiesség témái kerülnek előtérbe. Nemünktől függetlenül meg kell […]

 • Ez a 4 legerősebb csillagjegy, amely a világot vezeti!

  duguláselhárítás szigetszentmiklós duguláselhárítás gödöllő Bizonyos emberek vezetőbb típusok, ők olyan személyiségi jegyekkel rendelkeznek, amikkel képesek helytállni egy nagyobb cég, politikai […]

 • januar20 Mihály arkangyal megértő üzenete Január 20. -ra

  duguláselhárítás biatorbágy duguláselhárítás dunakeszi Talán éppen a keresztre szegezettséghez hasonló érzelmi kiszolgáltatottság állapotában vagyunk. Reménytelennek, erőtlennek és tehetetlennek érezzük magunkat. […]

 • Rafael arkangyal üzenete 2016.10.18. -ra

  duguláselhárítás xv kerület mosogató duguláselhárítás Tested (illetve az illetőé, akiről kérdezel) valamilyen egészségügyi problémával küzd, és jelezni próbál. Szeretné, ha […]

One thought on “Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője

 1. “ha valamit kértek tőlem az én nevemben, megteszem” (János 14:14). Miért nem Jézustól és az Atyától kérsz? “És megismertettem velük a te nevedet, és ezután is megismertetem, hogy az a szeretet, amellyel engem szerettél, bennük legyen, és én is őbennük” (János 17:26). Ha Jézus bennünk van, akkor mondjátok meg kihez akarok szólni inkább? Van értelme máshoz szólnom, mint a Fiúhoz és az Atyához, ha Ő is meghallgat? Keressétek Istent és megtaláljátok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*