Uriel arkangyal üzenete hétvégére

duguláselhárítás kerület

duguláselhárítás dunakeszi

Ébredő tudatotok érzékenyebbé tett bennetek. Most olyan dolgokat észleltek intuitívan vagy néha testileg is, amik korábban el voltak zárva előttetek.
Ha eddig a szexuális vonzerő volt a legnagyobb embereket összehozó erő, úgy most, az érzékelt szellemi és lelki hasonlóság a kapcsolat.

 
E szerint változnak át kapcsolataitok, amit már korábban felvázoltam.
Minél tovább nőtök bele az Egység-Tudatba, annál kevésbé befolyásolnak a duális világ elképzelései, amik a hiány kiegyensúlyozásán alapszanak.
Így szeretett Lények, egyeseknél egy olyan időszak jöhet, amikor valószínűleg magányosnak és elszigeteltnek fogjátok magatokat érezni, annak ellenére, hogy ennek az ellentettje van fejlődőben.
Az egótok az, ami a fenyegetettségből származó veszteség miatt fél és a rég bevált mechanizmusokat aktiválja, hogy helyreállítsa a biztonságérzetet és a kapcsolatot.
Személyiségtől és bevésődétől függően ez akcióra sarkallhat benneteket, visszahúzódóvá vagy önmegtagadóvá tehet vagy egy ijedős szerepkörhöz vezethet. Legyen bármilyen is a múltbeli reakciómintátok, Lényetek közben a korlátozás miatt sínylődik.
De éppen Lényetek kiterjesztése vezet el benneteket a szeretethez, a magabiztossághoz és a Minden -Egy-Tudathoz. Lényetek kiterjesztése az, ami megváltoztatja az érzékeléseteket és ami megnyitja az utat a szellemi világba.
A szívben otthonra talált [lehorgonyzódott] Lényed köt össze Minden Létezővel. A szívben érzed néha a megmagyarázhatatlan ismerős érzést, amikor számodra ismeretetlen emberekkel találkozol.

 
Gyakran érkezik hozzám a kérdés, hogy ismerem-e ezt vagy azt a bizonyos személyt egy korábbi inkarnációból, és legtöbbször a válasz egyértelműen igen, sok inkarnációból.
Egy találkozás sem véletlen, és gyakran lehetőséget ad a személyes fejlődésre. Így például egyetlen pillanat alatt felismerheted a szeretetet, mely megnyitja szívedet és megeleveníti a szellemi otthonod emlékét és a következő pillanatban tudod, ez a szeretetet a legnagyobb, amit valaha megtapasztaltál és mégis ez a találkozás csak egy múló pillanat, mely ebben az életben nem kerül folytatásra. Szívedben felismerheted a találkozás értelmét és a boldogságot, amit okozott, rajtad áll, hogy kifejlesztd ezt a képességet.
A szellemi családod körbevesz téged, mert nem te voltál az egyetlen, aki inkarnálódott! Egy nagyobb közösség része vagy, akik a kezdetektől fogva megosztják egymással tapasztalataikat, kölcsönösen segítséget és támogatást nyújt egymásnak.

Mióta megtetted a lépést, hogy testet ölts, sok Testvéred kísér Téged téren és idő át. Nem mindegyikük döntött a fizikai test létrehozása mellett, hanem sokan fontos feladatot vállaltak át, érted, anélkül, hogy valaha maguk is járnák a dualitás útját. Velük is találkozol utadon és lassan közeledik a pillanat, amikor ezt tudatosan is megteheted.
Valószínűleg ismered az életben hirtelen jött inspirációkat, ötleteket vagy a problémákra kínálkozó hirtelen jött megoldásokat, amik sokáig nem voltak szem előtt. Nagy a lehetősége, hogy ilyenkor az ’angyalok’, a szellemi Testvéreid keze benne van a dolgokban.


Talán azok közé tartozol, akik hirtelen az idő szűkössége ellenére is pontosan odaérnek a megbeszélt időpontokra, mely lehetősége azelőtt ki volt zárva. Vagy azok közé tartozol, akik mindig találnak parkolóhelyet, még akkor is, ha túl kevés áll rendelkezésre?
Biztos lehetsz benne, hogy a szellemi testvéreid segítenek neked, egyesek közöttük, ’sportként’ űzik a tér és idő hajlítgatását, hogy neked a lehető legkevesebb gondod adódjon. Lehetőséged akkor nyílik erre, ha kinyilvánítod a szándékodat [kimondod a kérésedet], mert a szabad akaratod számukra megkérdőjelezhetetlen [nyilván csak az teljesül, ami nem ütközik kozmikus törvényekbe- ford. megj.]. Egy szabad parkoló vagy a biztosított szabad út vagy egy megbeszélt időpont elérésének kozmoszba küldött kívánsága, így találja meg a beteljesedés útját.
De a szellemi világ számára a te spirituális és szellemi érésed és kiteljesedésed a legnagyobb érdeklődés tárgya. A nem inkarnálódott szellemi [lelki] családodból mindig készen állnak részek, hogy felvegyék veled a kapcsolatot, hogy segítsenek téged. Ennek a lehetőségnek a megvalósulását szélesítette ki saját fejlődésed és az energiarezgés folyamatos emelkedése. A kulcs, a Teremtéshez, a Teremtőhöz és a feltétel nélküli szeretethez való élő tudat kapcsolódása. Ez a kulcs a szívedben rejlik, találd meg és használd, válj az Egység-Tudat részévé.
Ha a környezetedben élő ’felebarátaidban’ felismered a szellemi testvériséget, jól haladsz utadon. Hagyd, hogy a szeretet vezessen és légy nyitott a vele való találkozásra.
Megáldalak szeretett Lényem és engedelmeddel átölellek és beborítalak Minden Létező Forrásának feltétel nélküli szeretetével.

duguláselhárítás budapestenduguláselhárítás zuglóduguláselhárítás xxii kerületduguláselhárítás budapestduguláselhárítás biatorbágy,duguláselhárítás xvi kerületduguláselhárítás kerületduguláselhárítás ii kerület,duguláselhárítás szigetszentmiklós,duguláselhárítás xvi kerületduguláselhárítás budapest

duguláselhárítás dunaharaszti, duguláselhárítás kerület, duguláselhárítás érd, duguláselhárítás xv kerület”

duguláselhárítás kerület

 • kormosalbert
  Article By :
  Üdv az oldalamon! Igyekszek összegyűjteni a számomra legértékesebb cikkeket. Remélem, ti is értékesnek és hasznosnak találjátok majd őket! Namaste

Random Posts

 • balance-heart-chakra Lélek…Immunrendszer…Szívcsakra…

  duguláselhárítás dunaharaszti duguláselhárítás kerület Mit is jelent az hogy immunrendszer? Azt hiszem erről nem lehet eleget beszélni. A szervezetnek azt […]

 • Losar 1 Milyen családi karmát cipelsz? Tibeti horoszkópból kiderül

  duguláselhárítás budaörs duguláselhárítás dunaharaszti Milyen családi karmát cipelsz? Olvasd el tibeti horoszkópod, és kiderül Ha emberi kapcsolataid – különösen a […]

 • a1 Mihály arkangyal üzenete hétfőre

  duguláselhárítás gyál duguláselhárítás budapesten Egyik egészségügyi problémádat allergiás reakció okozta, illetve súlyosbította. Először is vizsgáld meg az étrendedet, hiszen gyakran […]

 • Azték jóslatok 2017-re

  mosogató duguláselhárítás duguláselhárítás xvi kerület Az Azték birodalom a 14. századtól két évszázadon át élte virágkorát a ma ismeretes Mexikó […]

One thought on “Uriel arkangyal üzenete hétvégére

 1. A Szívemnek kedves és nagyon is valóságos ez az Üzenet! Hálatelt szívvel köszönöm!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*